عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : یک شنبه 14 اسفند 1390
بازدید : 1147
نویسنده : امیرحسین

 

عجیب ترین و جالبترین حشرات! + عکس

10. کرم پروانه لیمانترید
(Lymantrid moth) (Dasychira pudibunda)
 


جهان عجایب:

 کرم پروانه لیمانترید (Calliteara pudibunda) در جنگل های Fagus sylvatica پراکنده است. این کرم در کشور دانمارک زندگی می کند و رنگ پروانه آن به رنگ خاکستری تیره بوده و در فصل ژوئن پرواز می کند. هر پروانه ماده بین 300 تا 400 عدد تخم می گذارد که غالبا این تخم ها در محلی گذاشته می شوند که به محل خارج شدن لارو پروانه بسیار نزدیک است. کرم کاترپیلار این پروانه بسیار کوچک و پوشیده از مو است و به راحتی به وسیله باد حمل می شود. لارو شدگی در این حشرات بر روی برگ هایی اتفاق میفتد که بر روی زمین هستند و پر از پیله های این کرم اند.



9. مانتیس شیطانی گل
(Devil's Flower Mantis) (Idolomantis Diabolica)

 

 

 

این حشره که نام علمی آن Idolomantis Diabolica است به دلیل زیبایی، اندازه بزرگ و کمیابی آن که یکی از بزرگترین مانتیس های جهان است با نام «پادشاه تمام مانتیس ها» (King of all mantids) نیز شناخته می شود. این مانتیس شباهت زیادی به گل دارد.



8. سنجاقک دوشیزه
(Damselfly)(Ischnura heterosticta)

 

 

 

سنجاقک دوشیزه نامی کلی برای گروهی از حشرات شامل زیر راسته Zygoptera از راسته اصلی Odonata است که با بدن کشیده و چشمان بزرگ جدا از هم و یک جفت بال قوی شفاف که در زمان های استراحت به حالت تا شده بر روی شکم حشره جمع می شوند شناخته می شود. این حشرات در هنگام جفتگیری بر روی یکدیگر قرار گرفته و با هم پرواز می کنند. برای انسان ها، سنجاقک ها نماد هنر و فرهنگ در بسیاری از نقاط جهان محسوب می شوند. این انتخاب به دلیل شکوه و زیبایی و رنگ های غالبا زیبا و رفتارهای جفتگیری منحصر به فرد این حشرات است.



7. پروانه سکروپیا
(Cecropia Moth) (Hyalophora cecropia)

 

 

 

این حشره را به نام «پروانه رابین» (Robin Moth) نیز می شناسند و بزرگترین پروانه moth در آمریکای شمالی محسوب می شود به طوری که طول بال این پروانه گاهی به18 سانتی متر می رسد. آنها در دو سوم مناطق آمریکای شمالی شامل کوهستان ها پراکنده هستند. این پروانه یکی از اعضای خانواده Saturniidae یا «پروانه های ابریشم غول پیکر» (giantsilk moths) است. مواردی مشاهده شده که طول بال پروانه ماده نیز تا 13 سانتی متر رسیده است. کرم این پروانه را اغلب می توان بر روی درختان افرا مشاهده کرد اما این کرم ها توانایی خوردن برگ تمشک وحشی و برگ توس را نیز دارند.



6. کرم پروانه کالتا
(Calleta Silkmoth) (Eupackardia calleta)

 

 

 

کرم پروانه کالتا متعلق به خانواده Saturniidae است. این حشره در مکزیک، گواتمالا و بیشتر قسمت های جنوبی ایالات متحده قابل مشاهده است. این کرم ها تنها گونه از دسته Eupackardia هستند. لارو آنها بیشتر از گونهFraxinus، Leucophyllum frutescens ، Sapium  biloculare ، Fouquieria splendens تغذیه می کند.



5. مانتیس ارکیده
(Orchid mantis) (Hymenopus coronatu)

 

 

 

Hymenopus coronatu که به نام مانتیس ارکیده (Orchid mantis) نیز شناخته می شود یکی از گونه های مانتیس گل (flowermantis) است که در مالزی و اندونزی یافت می شود. این مانتیس مشخصا شباهت زیادی به گل ارکیده دارد. آنها در گل هایی که به آنها شباهت دارند پنهان شده و منتظر نزدیک شدن حشراتی می شوند که غذای اصلی آنها را تشکیل می دهند.



4. سوسک هرکول
(Hercules Beetle) (Dynastes Hercules)

 

 

 

این حشره یکی از انواع «سوسک های کرگدنی» (rhinocerosbeetle) است که در آمریکای جنوبی زندگی می کند. طول بدن این حشره با در نظر گرفتن شاخ می تواند به 18 سانتی متر برسد و البته ادعایی بسیار جالب در خصوص این حشره وجود دارد : این سوسک قادر است اجسامی را که تا 850 برابرش وزن دارند را بر پشت خود حمل کند !! این سوسک ها فقط از گیاهان تغذیه می کنند و جز مواردیکه با سوسک های هرکول دیگر برخورد می کنند و با نرهای دیگر بر سر سوسک ماده می جنگند، به هیچ عنوان تهاجمی نیستند.



3. عنکبوت شتری غول پیکر
(GiantCamel Spider) (Arachnid Solifugae)

 

 

 

شاید هرگز نام چنین حشره عجیبی به اقصی نقاط جهان نمی رسید اگر نیروهای نظامی ایالات متحده به خاطر جنگ عراق به حوالی خلیج فارس و کشور عراق نرفته بودند و از این حشره خارق العاده تصاویری تهیه نمی کردند. نام این حشره زمانی بر سر زبان ها افتاد که یک عنکبوت شتری غول پیکر به درون کیسه خواب یکی از سربازان آمریکایی رفته و در شرایطی که آن مردخواب بود او را گاز گرفت. خوشبختانه عنکبوت غول پیکر شتری که بومی عراق است سمی نیست.آنها از پنجه های خود برای گرفتن طعمه هایی استفاده می کنند که معمولا از یک عنکبوت بزرگتر نیستند. آنها همچنین به داشتن سرعت بالا شهرت دارند. این عنکبوت ها می توانند با سرعت 16 کیلومتر بر ساعت بدوند. نام واقعی این مخلوقات «سولیفوگا» (ArachnidSolifugae) است. کلمه «سولیفوگا» (Solifugae) در زبان لاتین به معنی «گریخته از آسمان» است.



2. حشره آبی غول پیکر
(Giant Water Bug) (Belostomatidae)

 

 

 

«بلوستوماتیدا» (Belostomatidae) خانواده ای از حشرات هستند که با نام «حشره غول پیکر آبی» (giantwater bugs) یا «پنجه نیش زن» (toe-biters) شناخته می شوند. بیشتر اعضای خانواده Belostomatidae اندازه نسبتا بزرگی دارند و از این نظر با سوسک های بزرگ جهان قابل مقایسه هستند. تمامی اعضای این خانواده شکارچیان خشنی هستند که برای شکار سخت پوستان، ماهیان و دوزیستان کمین کرده و آنها را شکار می کنند. آنها غالبا به شکل بی حرکت در کف آب می خوابند و به جسمی در آن قسمت می چسبند و به این شکل منتظر نزدیک شدن طعمه می شوند. پس از گرفتن طعمه، بزاق قدرتمند خود را به طعمه تزریق کرده و مایع باقیمانده در بدن آن را می مکند. درد حاصل از گزش این حشرات نسبت به بسیاری از حشرات به شکل قابل ملاحظه ای بالاست و بزاق دهان آنان به سادگی بافت های ماهیچه ای طعمه را به مایع تبدیل می کند. در موارد نادری گزش انسان ها توسط این حشرات گزارش شده که آسیب های جدی به فرد گزیده شده وارد شده است.

 

با توجه به این نکات دقت کنید که هرگز صورت خود را به یکی از این حشرات کوچک نزدیک نکنید. گاهی اوقات این حشرات در مواجهه با دشمنان بزرگی نظیر انسان ها، خودرا به مردن می زنند و یا ماده ای را از خود ترشح می کنند که آنها را خوراکی هایی بدمزه نشان دهد.



1. پروانه پلنگی
(LeopardMoth) (Hypercompescribonia)

 

 

 

پروانه پلنگی غول پیکر (Giant Leopard Moth) یا پروانه چشمی ببری (EyedTiger Moth) بر روی بدن خود دارای الگوی حلقه های سیاه رنگ مشخص است که این حشره را شبیه به طرح پلنگ می کند. طرح مشخص و واضحی که بر روی بدن این پروانه ها وجود دارد با هیچ گونه دیگری اشتباه گرفته نمی شود و به تمامی شکارچیان بالقوه اینطور می نمایاند که با طعمه چندان خوشمزه ای روبه رو نشده اند.




:: موضوعات مرتبط: عکس , جالب , ,
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








به وبلاگ من خوش آمدید

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان همه چیز از همه جا و آدرس iranianblog.LoxBlog.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






RSS

Powered By
loxblog.Com